Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 594 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 9,42 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Moje poznámka
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Bly
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 17 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 17 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 17 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 18 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno s rybízovou omáčkou,
vepřové koleno v pomalém hrnci,
uzené koleno recept,
vepřové koleno,
uzené koleno z pomalého hrnce,
pomalý hrnec vepřové koleno,
uzené v pomalém hrnci,
marmeláda v pomalém hrnci,
marmeláda z mraženého rybízu,
marmeláda z mraženého rybízu,
vepřové koleno recepty,
recept na vepřove koleno,
uzene peprove koleno,
recepty z uzeneho vepřového kolena,
uzené koleno,
recepty v pomalém hrnci,
pomalu pečené uzené koleno s rybízem,
uzené se zázvoru,
pomaly hrnec uzeniny
Suroviny:
koleno vepřové uzené s kostí,
pivo černé,
rybíz červený,
marmeláda rybízová,
zázvor,
česnek granulovaný,
máslo
Komentáře (9)
Moje klasika-uvařirt v hrnci,jak jsme zvyklí-ale úplně na"srágorku"a pak s křenem hodovat