Postup přípravy
Polévka je chutnější na druhý den.
Zveřejněno 16. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Neubývačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOVX
Moje poznámka
Neubývačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOVX
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bratislavská buchta
Wikki před 25 minutami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 1 hodinou
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 1 hodinou
Celestýnské nudle
Kajkajak před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 4 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 5 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 5 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
česnečka z vývaru,
mirca79 co mám ráda recepty,
česnekačka se sýrem,
polévka neubývačka,
vařením kaše nabyde,
vařením nabyde kase,
zasytí nepřibere,
recept kapustnice,
morkové knedlíčky
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
máslo,
rýže,
vývar,
sůl,
pepř,
zelená nať
Komentáře (13)
Ale my polévky můžem kdykoliv, ráno, v poledne, večer, tak nám to nevadí.