Postup přípravy
Polévka je chutnější na druhý den.
Zveřejněno 16. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Neubývačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOVX
Moje poznámka
Neubývačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOVX
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 12 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 38 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 42 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
česnečka z vývaru,
mirca79 co mám ráda recepty,
česnekačka se sýrem,
polévka neubývačka,
vařením kaše nabyde,
vařením nabyde kase,
zasytí nepřibere,
recept kapustnice,
morkové knedlíčky
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
máslo,
rýže,
vývar,
sůl,
pepř,
zelená nať
Komentáře (13)
Ale my polévky můžem kdykoliv, ráno, v poledne, večer, tak nám to nevadí.