Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 6. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ossobucco se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkqo
Moje poznámka
Ossobucco se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkqo
Nejnovější recepty
Krůtí na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Krém z kořenové zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Granola s pohankovými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Neodolatelná jahodová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína s nivou a kečupem
trdlo před 5 minutami
Babiččina čočková polévka
sarkahumlova před 6 minutami
Polévka s řapíkatým celerem II.
trdlo před 6 minutami
Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf
sampirada před 18 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Katy90 před 22 minutami
Míša pohár
projach před 42 minutami
Mátový sirup
Olympus před 1 hodinou
Vydatná hrachovka
Olympus před 1 hodinou
Segedín z bůčku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Koložvárské zelí od Moniky
Kajabova před 1 hodinou
Tématické fráze:
ossobucco recepty,
ossobucco,
ossobucco recept,
hovězí ossobucco,
recepty.ossobucco.cz,
co je ossobucco,
recepty se sušenými houbami,
uprava masa a ossobucco,
ossobucco příprava,
osobucco recepty,
ossobuco se švestkami,
příprava osobucco,
0sobucco recepty,
recept ze sušených hub,
hovězí ossobuco na sušených houbách,
recept ossobucco,
recepty ossobucco,
hovězí ossobuco pomaly hrnec,
hovězí ossobucco recepty,
recepty z ossobucco
Suroviny:
houby sušené,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
vývar hovězí,
pepř mletý,
kmín drcený,
sůl,
máslo
Komentáře (4)