Tlačenka ve sklenici
Tlačenka s octem a cibulí je skvělá čerstvá. Avšak my ji můžeme připravit i do zásoby a zavařit ve sklenicích. Na kousky nakrájené maso a pomleté kůže smícháme s kořením a vývarem. Uvařenou směs pak nadávkujeme do sklenic a zavaříme.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 50 412 kJ / 12 049 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 873,80 g | 
| Tuky | 950,40 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 6,21 g | 
| Sodík | 1,45 g | 
| Sůl | 1,20 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tlačenka ve sklenici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1k63
Moje poznámka
					
				
Tlačenka ve sklenici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1k63
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zavařování tlačenky do sklenic, 
						
						
							zavařovani tlačenky, 
						
						
							zavařená tlačenka, 
						
						
							jak uchovat tlačenku, 
						
						
							jak zavařit tlačenku, 
						
						
							tlačenka, 
						
						
							zavarovani tlačenka, 
						
						
							tlačenka do mrazáku, 
						
						
							tlačenka v mrazáku, 
						
						
							tlačenka zavařování, 
						
						
							tlačenka ve sklenicích, 
						
						
							jak zavařovat tlačenku, 
						
						
							uchovani tlačenky, 
						
						
							zavařovací sklenice na tlačenku, 
						
						
							tlačenka zavařená, 
						
						
							tlačenka z mrazáku, 
						
						
							zavarena domaci tlacenka, 
						
						
							domácí tlačenka ve sklenici, 
						
						
							salámová tlačenka, 
						
						
							domácí tlačenka zavařená
						
					
						Suroviny:
						
							hlava vepřová, 
						
						
							koleno vepřové, 
						
						
							plec vepřová, 
						
						
							kůže vepřová, 
						
						
							maso vepřové, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							česnek
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (26)
Rád si ji po troškách, po jedné sklenici udělám a půjde to bez sterilace.
Děkuju moc, bod už jsem přidal.
To nemá chybu. Tlačenku také děláme, jen ji dáváme do salámových střev a pokud je tlačenky více, tak do mrazáku.Tlačenky jsou menší a rychleji se po rozmrazení spotřebují.
Milan P.
Člověk se stále učí. Zdraví Vás , Milan P.
Bude třeba pořádně využít tohle zimní období.....venku je parádně chladno, v kuchyni "přeslazeno" od chystaného cukroví a nám si v lednici hoví kus plecka na domácí šunku...
http://www.labuznik.cz/recept/ryze-s-tlacenkou-tak...
(my sme doma kedysi dávali tlačenku do plechoviek, otec konzervoval...)
yanull: Tlačenkové rizoto jsem zkusila kdysi z nevědomosti, nesetkalo se s úspěchem. Raději to, co je pro studenou kuchyni, necpu do teplých jídel