Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 537 kJ / 2 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,17 g |
Tuky | 128,69 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 209,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vařený brambor nastrouháme najemno. Přidáme mouku, vejce a vyhněteme těsto.
Krok 2: Do většího kastrolu dáme vodu se solí. Až začne vařit, těsto do ní propasírujeme přes síto.
Krok 3: Uvařené halušky poznáme tak, že vyplavou na hladinu. Poté je vytahujeme a přendáváme do misky.
Přidáme navrch máslo a vmícháme do halušek, aby se nelepily, vmícháme brynzu. Slaninu si nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi.
Nalijeme na halušky s brynzou a podáváme.
Přidáme navrch máslo a vmícháme do halušek, aby se nelepily, vmícháme brynzu. Slaninu si nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi.
Nalijeme na halušky s brynzou a podáváme.
Zveřejněno 20. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s brynzou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWkl
Moje poznámka
Halušky s brynzou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWkl
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 18 minutami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 49 minutami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 2 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 2 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 3 hodinami
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
halušky s bryndzou a slaninou,
brynzové halušky se slaninou,
halusky s brinzou,
halušky s brynzou,
gnocchi s brynzou,
halušky se slaninou,
halušky s uzeným a brynzou,
gnoschi s brynzou,
halušky s bryndzou bez brambor,
gnocchi s brinzou,
slovenské gnochi s brinzou,
brinzove halušky,
brinzové halušky s brynzou,
halusky z brinzou,
noky s bryndzou a slaninou,
halušky s bbynzou a se slaninou,
brynzové strapačky se slaninou,
bryndzové halušky se slaninou,
jak servírovat halušky s bryndzou,
halušky s brynzou a uzeným
Suroviny:
brambory,
mouka,
vejce,
sůl,
slanina,
brynza,
máslo
Komentáře (7)
Slovenské halušky obsahujú surové zemiaky, názov tvojho receptu láka k uvažovaniu nad jeho pôvodom...
V každom prípade má Magduška pravdu, halušky sa robia zo surových zemiakov.