Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 82,42 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chábovica (zelná polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kpZ
Moje poznámka
Chábovica (zelná polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kpZ
Nejnovější recepty
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 7 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 22 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 23 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 23 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno 7. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké tzatziky
Sefiragold před 3 minutami
Salát s cottage a krutonky
Jan Nemec před 20 minutami
Kaiserky z celozrnné mouky
Ajfel před 1 hodinou
Ruské vejce
Ivyjg před 2 hodinami
Báječný perník
Kakoska před 2 hodinami
Rychlá nadýchaná bublanina
tronickovaj před 3 hodinami
Brokolicová polévka s hráškem
ricci před 3 hodinami
Králík na divoko se zakysanou smetanou
Sahula před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
David Kron před 5 hodinami
Pikantní vepřová kýta
kacaba10 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na zelnou polévku,
chabovicova polevka,
polévka chabrovica,
obyčejná zelná polévka s bramborem,
zelna polevk,
polevk zelna,
naše slovácko - zelná polévka z hlávkového na zelí,
polévka chámovica,
slovácka zelná polévka,
slovácká zelná polevka s s s klobásou,
obyčejná zelná polévka,
chabvica,
krémová zelná polévka,
slovácká zelná polévka s houbami a uzeným,
zelna polévka bílá,
bílá zelná polévka,
slovácká chábovica,
polevka strapovica,
zelna polevka ze slovacka,
zelna polévka s houbami
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
mrkev,
cibule,
máslo,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (18)
Já už poněkud zvlčel a říkám chábovica i zeleninovým polévkám, kde je asi 90% HLÁVKOVÉHO zelí, které krájím spíše nahrubo.
No, houbami nevylepšuji a paprikou nekazím..., ale mančaft se může osypat, když přikusuji buchty nebo koláče
Polévka je velice dobrá, přiznám se, že jsem to ani nečekala
casino: ani já si to představit neumím, ale každý z nás má chutě jiné (naštěstí - jinak by nevznikaly nové recepty a variace receptů).