Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 141 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli papričku, podle chuti dosolíme, opepříme, přidáme hrst nasekaného čerstvého koriandru a necháme v chladnu uležet. Limeta nám rybu uvaří za 2 hodiny.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Moje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Nejnovější recepty
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 3 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 4 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová směs na vepřovém plátku
Přidáno před 5 hodinami
Linecké růžičky
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 17 minutami
České buchty
abigail.horynova před 19 minutami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 24 minutami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 25 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 1 hodinou
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 1 hodinou
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 4 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 4 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 4 hodinami
Tématické fráze:
peruánská kuchyně recepty,
peruánská kuchyne,
peruánské jídlo,
cheviche,
seviche,
ceviche z tresky,
peruánská kuchařka,
seviche recept,
ceviche z lososa,
recept seviche,
caviche,
peruánská jídla,
geviche,
cheviche recept,
rybý recepty,
lososovy ceviche,
recept na seviche,
peruanska polévka,
sevitche,
peruánská kuchyně recept
Suroviny:
pangasius,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
koriandr čerstvý
Komentáře (11)
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že