Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 690 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 7,27 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová asijská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWgr
Moje poznámka
Houbová asijská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lWgr
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 1 minutou
Pizza Valencia
Alena194 před 3 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 7 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 57 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
shimeji bílé recept,
polévka z jidášova ucha,
asijska polévka recept,
asijské polévky recepty,
asijské polévky,
recepty z jidášova ucha,
shimeji bílé příprava,
příprava jidášova ucha,
shimeji bílé recepty,
příprava shimeji bílé,
shimeji bíle polevka,
recept z jidasova ucha,
jidášovo ucho polévka,
asijská polévka,
asijská polévka nazev,
shimeji bílé,
shimeji v polévka,
polévka z shimeji,
shimeji recept,
čínské zelí pak choi recepty
Suroviny:
houby,
zelí čínské,
nudle rýžové,
vývar drůbeží,
zázvor mletý,
vločky chilli,
omáčka sojová,
sůl,
koriandr
Komentáře (3)