Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 595 kJ / 3 727 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,05 g |
| Tuky | 21,92 g |
| Vláknina | 37,11 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,62 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 741,93 g |
Postup přípravy
Můžeme dát i do ošatky. Po vyklopení ještě nechám chvíli kynout. Krok 5: Troubu rozehřejeme na 200°- 220°C. Chléb potřeme vlažnou vodou, posypeme kmínem a necháme zapéct na 10 - 15 minut. Pak troubu zmírníme, asi na 170°-180°C, a pečeme 1 hodinu. Krok 6: Po upečení opět potřeme vlažnou vodou.
Zveřejněno 9. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba z maminčiny kuchařky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qKA
Moje poznámka
Chleba z maminčiny kuchařky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7qKA
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 1 hodinou
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 3 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 1 hodinou
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 1 hodinou
Kuře na zelí
[email protected] před 1 hodinou
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 2 hodinami
Zdravé cottage lívance
janatka před 2 hodinami
Žitný chléb
janatka před 2 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 2 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 2 hodinami
Šunkofleky II
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
maminčiny recepty pečení chleba,
maminčiny recepty domácí chléb,
maminčiny recepty na pečení chleba,
maminčiny recepty,
kvasek ze stritky chleba,
česnekový chleb maminčiny recepty,
maminciny recepty domaci chleba,
kvásek z krajíce chleba,
střída chleba,
maminčin nejlepší chléb,
střída z chleba,
maminčin domácí chléb,
maminčina recepty kvaskovy chleba,
mamincin domaci chleba,
chleba na ráno,
recept na trvanlivost chleba,
rozmrvit,
jak se udelá kvásek na chleba,
stridky chleba recept,
so je střída chleba
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
sůl,
kmín celý,
cukr,
chléb
Komentáře (8)
Trocha žitné mouky těstu a chlebu jen prospěje
At se zadaří!