Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 823 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,15 g |
Tuky | 18,97 g |
Vláknina | 21,83 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 34,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Moje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 36 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 44 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 55 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí žaludky,
slepiči žaludky,
recepty na krutí žalutky,
recept z kuřecích žaludků,
recept,slepici,zaludky,
jak dlouho se vari kureci zaludky,
mail patri.com.br loc:cz,
kuřecí žaludky doba vaření,
doba varu kuřecích vnitřností,
jak dlouho vařit kuřecí zaludky,
omacka ze zaludku slepicich,
kuřecí žaludky doba varu,
dančí vnitřnosti recepty,
recept kuřecí žaludky,
pokrm že slepicich zaludku,
jak vypada kuřecí žaludek,
kuřecí žaludky recepty,
jídlo ze slepičích žalůdků,
vařený slepici zaludek,
kuřecí žaludky na pórku
Suroviny:
žaludky kuřecí,
cibule,
brokolice,
paprika čerstvá červená,
pórek,
kmín drcený,
zázvor,
mouka hladká,
smetana,
vývar drůbeží,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (5)
A já blbec je jím jen vařený.