Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu uvaříme ve vodě se solí, cukrem a octem do měkka. Vychladlou řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky asi 3 mm, ze kterých kulatým tvořítkem vykrájíme kolečka.
Krok 2: Kolečka k sobě slepujeme krémem, kterým ozdobíme i vršek dortíku. Na krém smícháme sýr se smetanou, nastrouhaný křen a sůl.
Zveřejněno 5. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Moje poznámka
Dortíky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B63Y
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 9 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 27 minutami
Těsto na pizzu
Mon17 před 57 minutami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 1 hodinou
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 2 hodinami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 3 hodinami
Maminčiny palačinky
kimlo před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 3 hodinami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 4 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 5 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 6 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa,
recepty z červené řepy,
raw červená řepa,
piškot z červené řepy,
sachr z červené řepy,
červená řepa recepty,
dort červený samet s řepou,
cervena kuchyne,
piškot s červenou repou,
červený traktůrek,
sachr z z červené řepy,
červená řepa karkulka,
piškot z řepy,
želatina z červené řepy recept,
kuchařské recepty s červenou řepou,
dortíky,
recepty červená řepa se sýrem,
z červené řepy,
červená kuchyň,
sachr z červené červené řepy
Suroviny:
řepa červená,
sůl,
cukr,
ocet,
sýr,
smetana 33%,
křen,
sůl
Komentáře (8)