Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 641 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,98 g |
| Tuky | 45,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Moje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
noky s omáčkou,
mleté maso s noky,
gnocchi s boloňskou omáčkou,
noky mleté maso,
bramborové noky s omáčkou,
noky a rajčata,
bolonské gnocchi,
noky k omacce,
gnocchi s boloňská omáčka,
noky z mletého masa,
recept noky s omáčkou,
noky k rajské omáčce,
omacky s noky,
mleté maso s nokama,
noky z mletého v rajské omáčce,
top recepty bolonska,
gnocchi bolognese,
gnoči s bolonskou omáčka,
gnocchi boloňská omáčka,
top recepty noky s omačkou
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
noky bramborové,
rajče,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
parmazán,
olej olivový,
koření
Komentáře (11)