Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,68 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 49,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Moje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilovaná krkovička
Merylas před 3 minutami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 6 minutami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 1 hodinou
Kachní stehna na žampionech
Leren před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 1 hodinou
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 2 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 2 hodinami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 2 hodinami
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 2 hodinami
Tématické fráze:
drbáky babica,
chlupateknedliky,
falešné drbáky,
recepty-chlupate knedliky,
drbáky se solamylem,
falešné bosáky,
bosáky od babičky,
babicovychlupateknedliky,
clupaty knedliky,
recept-chlupate knedliky,
clupaté knedlíky recept,
chlupatý s houbama,
strapate knedliky,
knedlíky z cukety,
chlupaté knedlíky s. vajíčky,
clupatý knedlik,
chlupaté knedlíky s houskou videorecept,
nejlepsi bosaky,
babiččiny bosáky,
prave drbaky
Suroviny:
veka,
brambory,
sůl,
vejce
Komentáře (7)
Toto jsou správné chlupaté knedlíky - tvarem,velikostí i konzistencí. Lžicí se dělají noky.
Ale to přece nejsou chlupaté knedlíky, do těch patří hrubá mouka, a ne žemle. S houskou je to lehčí, ale není to ono. A navíc, chlupaté knedlíky se dávaly do vařící vody lžicí, podobně jako noky, nevařily se jako šiška.