Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 542 kJ / 1 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,80 g |
| Tuky | 64,81 g |
| Vláknina | 47,87 g |
| Cholesterol | 42 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 46,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sóju s tvarohom rozmixujeme, pričom kvôli lepšiemu rozmixovaniu pridáme trošku mlieka (podľa potreby, ale nie veľa, pomazánka nesmie byť riedka).
Krok 2: Pridáme papriku, pažitku, prelisovaný cesnak a soľ a premiešame.
Krok 3: Mažeme na chlieb alebo pečivo.
Zveřejněno 29. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójovo-tvarohová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kx6x
Moje poznámka
Sójovo-tvarohová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kx6x
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 10 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 12 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 13 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 2 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 5 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 5 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 5 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 6 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka ze soji,
pomazánky ze sóji,
pomazá¨nka z soji,
tvarohová pomazánka recepty,
soja pomazánky,
top pomazánka ze soji,
recepty soja pomazánka,
recept ze soji pomazanka,
pomazanka soja
Suroviny:
soja,
tvaroh jemný,
česnek,
paprika sušená sladká,
mléko,
pažitka,
sůl
Komentáře (4)