Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,39 g |
Tuky | 17,29 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 381,14 g |
Postup přípravy
Pokud chystám nočky dopředu, promícháme je s kouskem másla nebo trochou oleje.
Zveřejněno 14. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Moje poznámka
Jemné přílohové nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mq61
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
přílohové halušky,
nocky,
noky přílohové,
halušky prilohove,
hopdovody z pohankove mouky,
nocky bez vajicka,
recept na noky ke guláši,
pilohove halušky,
jemne noky,
nočky bezlepkové,
jemné nočky,
přílohové halušky recept,
bezlepkové nočky,
noky z kefíru,
nočka do polévky,
hopdovody,
prilohove noky,
přílohové halušky s gulášem,
nocky ke gulasi,
priloha k segedinskemu gulasi
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
sůl
Komentáře (13)
A od te doby je to nase nejoblibenejsi priloha ke gulasi, perkeltu i kureti na paprice.