Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 19,67 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ačokča s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgEY
Moje poznámka
Ačokča s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgEY
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 15 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 5 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 6 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 7 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 8 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 8 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 9 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 12 hodinami
Tématické fráze:
ačokča recepty,
ačokča recept,
ačokča-recepty,
jak upravit ačokču,
recept s kuřatky,
co připravit z ačokči,
ačokča zavřování nakyselo,
recept ačokča
Suroviny:
ačokča,
houby lišky,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
rajče sušené v oleji,
sůl,
majoránka čerstvá
Komentáře (10)
No, třeba si někdo s takovým zadáním poradí...
Mě už napadá pouze připravit proslazenou dýni a posléze ji dle potřeby upravit povařením po několikahodinovém máčení
Tak uvidim.Dam vedet
Len niekoľko prvých plodov nechávam dorastať a dozrieť, aby som mala semená. Ak ni pošleš adresu, nemám problém ti semená poslať.