Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa s mákem a sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwPy
Moje poznámka
Tarhoňa s mákem a sušenými švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwPy
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 2 hodinami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 13 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 48 sekundami
Vánočka II
JajkaP před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 9 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 10 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 10 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 11 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 11 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 11 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 12 hodinami
Tématické fráze:
tarhona na sladko,
tarhoňa recept,
tarhoňa recepty,
tarhona sladko,
recepty s mákem,
tarhona nasladko,
recepty s tarhoňou,
co je to tarhoňa,
tarhoňa nákyp,
tarhoňa s s meruňkami,
mleté se sušenými švestkami,
recept svestky a mak,
makové recepty,
tarhoňa recept na sladko,
tarhoň nasladko,
tarhońa se skořicí,
tarhohna s makem a svestkami,
tarhonu na sladko,
jak se dělá ťarhoňa,
recept s tarhonou
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
voda,
švestky sušené,
mák,
cukr moučkový,
skořice,
máslo,
sůl,
olej
Komentáře (21)
Anna Kocikova: Děkuji..
Ale - když jsem se podívala na fotku ( než jsem se dostala k přečtení ostatního) tak mne nevím proč napadlo, že to bude určitě SLANÝ recept.... A dovedu si docela dobře představit takovouhle bábovičku jako přílohu k přírodnímu kuřecímu/krůtímu plátku. Před přidáním tarhoni na tuku prohnat stroužek česneku a chilli papričku ev. trochu šalotky, na poslední chvíli trochu nemletého máku, pak už podle receptu ( samozřejmě bez přidání cukru nakonec), přidat švestky, osolit, opepřit, petrželku či pažitku, uplácat bábovičku, zakápnout oliváčem asi citronovým....