Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 453 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Moje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 29 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
nutrie,
nutrie recept,
jak připravit nutrii,
nutrie na paprice,
nutrie recepty,
omacka z nutrie,
recepty na nutrii,
jak se dělá nutrie,
nutrie hrbet,
recept na nutrii,
nutrie omačka,
jídlo z nutrie s obrázky,
nutrie na cibuli,
kuchařka nutrie,
priprava nutrie,
jak uvařit nutrii,
co se dá uvařit z nutrie,
co jí nutrie,
koreni na nutrii,
nutrie svickova
Suroviny:
nutrie,
cibule,
mléko nízkotučné,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
paprika sušená sladká
Komentáře (25)
Jenom, kde tu nutrii sehnat???
www.miric.cz
No vidíte, vy ste nutrie varili a nejedli, ja áno a aj to netušiac, čo mám na tanieri. A chutila skutočne ako králik. To, čo som konzumovala, som sa dozvedela až o pár dní a potom
cekrops: nebuďte mini.... alebo maximalista. Kožušinku z nutrie už má, alebo bude mať vaša partner/ka
Jana Dorazinová-Remková: nie je to až tak dávno, keď v mäsiarstvách viseli nutrie na hákoch, no bolo to asi kvôli tomu, že iného mäsa skoro nebolo. Dnes ho je habadej. Na rozdiel od masla. Výrobcovia kadejakých nátierkových umelín nemajú odbyt, tak je maslová kríza.
Takhle tam (na té fotce) může být klidně kuřecí,králičí,krůtí maso...
K receptu nejsou žádné komentáře.