Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 925 kJ / 1 416 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 122,65 g | 
| Tuky | 44,93 g | 
| Vláknina | 17,40 g | 
| Cholesterol | 444 mg | 
| Sodík | 574 mg | 
| Sůl | 1,08 g | 
| Sacharidy | 122,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na oleji orestujeme na malé kocky nakrájané mäso. Pridáme narezanú papriku a paradajky, ryžu, vetvičky tymiánu, pretlak a nesekaný cesnak.  Osolíme, okoreníme, podlejeme asi 1 dl vody a rýchlo privedieme k varu. Podusíme 5 minút. Stonky tymiánu vyberieme.
	Krok 2: Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika dáme polovicu na rezance nakrájaného kelu. Posypeme ho mletou rascou a troškou soli.
	Krok 3: Rozložíme naň mäsovú zmes a zakryjeme druhou polovicou kelu. Opäť osolíme a posypeme mletou rascou.
	Krok 4: Polejeme smotanou a zakryté pečieme v rúre asi 40 minút. Potom odkryjeme a ešte 5 min zapečieme.
Zveřejněno 11. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kapusta zapékaná s jehněčím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEQk
Moje poznámka
					
				
Kapusta zapékaná s jehněčím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEQk
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 28 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 29 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 33 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kapusta zapékaná s jehněím, 
						
						
							jehněčí s kapustou, 
						
						
							recept jehneci s kapustou, 
						
						
							jehněčí na kapustě, 
						
						
							jehněčí v kapustě, 
						
						
							jehněčí s s kapustou, 
						
						
							jehněčí v v kapustě
						
					
						Suroviny:
						
							kapusta, 
						
						
							maso jehněčí, 
						
						
							rýže, 
						
						
							paprika, 
						
						
							rajče, 
						
						
							smetana, 
						
						
							česnek, 
						
						
							tymián, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							kmín mletý
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (4)