Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Prejt z kapusty s jehněčími plíčky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

21. 1. 2015 14:03

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 562 kJ / 1 568 kcal
Bílkoviny52,77 g
Tuky116,06 g
Vláknina22,01 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 2,43 g
Sůl5,59 g
Sacharidy70,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Potrebovala som zužitkovať jahňacie pľúcka, kupujem doma chované jahňa, a klasické pľúcka na smotane nemusím. Po prehliadke chladničky sa zrodilo toto jedlo. Tu mi pľúcka nevadili, práve naopak:)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

novelis

22. 1. 2015 21:33

Mňam, to by mi chutnalo!:-p

spagetka spagetka

22. 1. 2015 07:17

Výborné zpracování pajšlu :yes::yes::yes:

eldigga

22. 1. 2015 07:14

kapustový prejt je moc dobrý a pličky mu neublíží,bude to výborné:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapustový prejt recept kapustový prejt staročeský pajšl

Suroviny: kapusta, plec vepřová, slanina uzená, vejce, rohlík, cibule, česnek, olej, kurkuma, sůl, pepř, majoránka

TopRecepty.cz

Prejt z kapusty s jehněčími plíčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/no75