Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 231 kJ / 1 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,56 g |
Tuky | 86,93 g |
Vláknina | 22,44 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 86,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka se slaninou a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAyJ
Moje poznámka
Pohanka se slaninou a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAyJ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
pohanka se slaninou,
pohanka s anglickou slaninou,
pohanka tofu a s fazolkami,
pohanka se zelenou fazolemi,
fazole recepty,
recepty z pohanky,
pohanka s se zelenými fazolkami,
pohanka se sunkou a zelenými fazolkami,
recept pohanka na slano,
recept slanina a fazole mungo,
zelenéfazolky s pohankou,
moravské nudle se slaninou,
čerstvá zelená pohanka,
fazolky s pohankou a slaninou,
pohanka se slaninou a fazulkami
Suroviny:
pohanka,
vývar,
fazolky zelené,
slanina anglická,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý,
tymián
Komentáře (8)
Jen bych recept přesunula z Drůbežího masa do kategorie Luštěniny