Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,86 g |
Tuky | 13,62 g |
Vláknina | 15,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový guláš - buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4oRg
Moje poznámka
Bramborový guláš - buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4oRg
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 3 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 3 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 4 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 5 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 7 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 7 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 8 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramborový guláš,
buřtguláš recept,
buřtguláš ze špekáčků,
buřt guláš videorecept,
bramborový buřtguláš,
buřt guláš s bramborem,
recept na buřtguláš,
buřtguláš,
burtgulas top recepty,
recepty na buřtguláš,
buřt guláš recept,
bramborový guláš s buřtem,
burt gulas top recepty,
bramborový guláš s buřty,
recept na buřtguláš se špekáčkama,
bramborový guláš top recepty,
bramborovy buřt guláš,
top recepty-buřtguláš,
bramborový guláš se spekackem,
bramborový guláš recept
Suroviny:
špekáček,
brambory,
cibule,
česnek,
majoránka,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín mletý,
vývar hovězí,
sůl,
pepř,
olej,
voda,
mouka hladká
Komentáře (5)