Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 328 kJ / 1 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,71 g |
| Tuky | 116,35 g |
| Vláknina | 9,26 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
Moje poznámka
Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9A8
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 6 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
salsiccia klobásky,
vepřová pečeně,
italské klobásky,
italska klobasa,
italska salsiccia,
vepřová pečeně recepty,
vepřové s klobásou,
italská vepřová klobása,
vepřová pečeně recept,
vepřová kýta s klobásou,
salsiccia příprava,
klobásky salsiccia,
recepty z vepřové pečeně,
italske klobasy,
speciality z vepřové pečeně,
kyta s klobasou,
salssica,
příprava salsiccia,
salsiccia čerstvá recept,
salsicia
Suroviny:
kýta vepřová,
klobásky salsiccia,
cibule,
šalvěj čerstvá,
slanina libová,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
mouka,
máslo
Komentáře (18)
To znamená, že názov jedla je Vepřová pečeně s klobásou klobása.
Nektere z techto pak jsou dale upravovany - konzervovany susenim , neco jako prosciutto crudo, nebo se nakladaji do sadla. V jinych oblastech, to je ovsem jen regionalni rarita, je i udi.
Je mi ľúto, ale nemáte pravdu.
Existuje viacej druhov čerstvých klobás a majú spoločný názov salsiccia.
Podobne ako klobásy, ktoré sa predávajú na českom trhu. Každá má meno, ale všetky sú klobásy.
- přidáno k receptu foto balení klobásek
... nelze nahradit
http://www.orrero.cz/RenderTable.aspx?TabRef=defau...
Moc děkuji.