Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,68 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 6,87 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Moje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 2 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 52 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 2 hodinami
Tématické fráze:
sašimi z tunáka,
tuňák syrový recepty,
postup přípravy sashimi,
syrový tuňák carpacio,
pomazanka z tuna steak,
avokádo salsa,
karolína a cecilka,
miguel top recepty,
quacamole s tuňákem,
syrový tuňák recept,
tuňákové sashimi,
saschimi s tuňáka,
sashami z tunaka,
quacamole salát s tuňákem,
sushimi z tuňáka,
sasimi recept,
tunak mexicana recept,
syrový tuňák
Suroviny:
tuňák,
avokádo,
koriandr,
cibule červená,
rajče cherry,
olej olivový,
Komentáře (29)
P.s. Jinak já osobně se konzumace syrových ryb bojím jak čert kříže. Onehdá jsem viděla jakýsi dokument, kde bylo řečeno, kolik parazitů v sobě mají. Ikdyž větší gastro bubák jsou momentálně mikroplasty.
Jestli ti mohu poradit, tak já bych název změnil na: Atún con aguacate y salsa a la Karolina, věř že to zní lépe.
Ještě jedna připomínka, nakrájené avokádo na plátky zůstává stále avokádem. Guacamole je omáčka (dip) z avokáda
Karolina09:
"...název, jak uveden, kterému sama nerozumím, ..."
Recept patrně upadne v zapomnění, resp. nikdo si na název nevzpomene, ale pro tuto chvíli splnil ten blbý název svůj účel a tolik kliknutí má asi málokterý nový rcp, že
No, "Kdo z vás to má, přátelé"
***
Tatarák je ptákovina, která by napadla málokterého tydýta
Pokud chcete název španělsky, bylo by asi přesnější Atún Sashimi con aguacate y salsa Karolina, jestli anglicky, nabízím s nadhledem
Není to vůbec nic proti receptu, určitě je to pro toho, kdo jí syrové ryby super - já osobně z yellowfin tuna dávám přednost stejku