Postup přípravy
Krok 1: Větší křemenáče nakrájíme na několik kusů, menší stačí jen podélně přepůlit.
Krok 2: Do osolené vody vhodíme několik kuliček pepře a přivedeme k varu.
Vložíme nakrájené houby a necháme asi 20 minut vařit doměkka. Uvařené houby scedíme a podáváme s křenem, hořčicí a čerstvým chlebem.
Vložíme nakrájené houby a necháme asi 20 minut vařit doměkka. Uvařené houby scedíme a podáváme s křenem, hořčicí a čerstvým chlebem.
Zveřejněno 24. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovar z křemenáčů s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mz5R
Moje poznámka
Ovar z křemenáčů s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mz5R
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 15 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 18 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 21 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 24 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Vánočka III
IvaBrabi před 3 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat dobrý ovar,
jak dlouho vařit ovar,
jak udelat ovar,
co udělat z křemenáčů,
křen namočit,
kdy namočit křen,
praseci koleno na ovar,
uvařený kren,
křen k ovaru,
dobrý ovar,
úprava křenu k ovaru,
co se dělá s kremenacu,
top recepty z křemenáčů,
jak dlouho vařit křemenáče,
ovar z křemeňáků,
ovar s křenem,
ovar
Suroviny:
houby křemenáči,
sůl,
pepř,
křen,
hořčice
Komentáře (12)