Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Moje poznámka
Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AklP
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 7 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 10 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 11 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
hlávkové zelí recepty,
bílé hlávkové zelí recepty,
zelí na špeku,
hlávkové zelí recept,
hlávkove zelí s brambory,
dušené hlávkové zelí recepty,
co z hlávkového zelí recept,
pečena kachna,
dusene zeli s brambory,
brambory recepty,
jídlo z hlávkového zelí,
hlávka zelí brambory recept,
dušené zelí recept,
dusene zeli na speku,
dušené zelí s s bramborem,
natradicni jidlo z hlavkoveho zelí,
bílé hlávkové zelí s bramborem,
zelí na na špeku,
hlavkove zeli s bramborem,
pikantni hlavkove zelí
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
špek,
cibule,
vývar,
kmín celý,
sůl,
ocet,
cukr
Komentáře (2)