Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 082 kJ / 1 693 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,29 g | 
| Tuky | 144,87 g | 
| Vláknina | 27,10 g | 
| Cholesterol | 230 mg | 
| Sodík | 2,08 g | 
| Sůl | 5,05 g | 
| Sacharidy | 70,40 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Studená tatarská slepice - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RArw
Moje poznámka
					
				
Studená tatarská slepice - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RArw
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 14 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 20 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 59 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 59 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							slepice recepty, 
						
						
							slepice salát recept, 
						
						
							divoké slepice 4 language:cs, 
						
						
							slepice na sldkokyselých paprikách, 
						
						
							salát z vařené slepice, 
						
						
							slepice jako  salát, 
						
						
							salát ze slepice recept, 
						
						
							salát ze slepice recept, 
						
						
							salat že slepice, 
						
						
							salat se slepice majonézou, 
						
						
							recept slepice, 
						
						
							varena slepice
						
					
						Suroviny:
						
							slepice, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							cibule, 
						
						
							majolka, 
						
						
							šlehačka, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							mandle, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							jablko, 
						
						
							cukr
						
					
	
			
Komentáře (25)
1) Je mi už 77 let, vývarů jsem uvařila pravděpodobně víc než vy. A dobrých. Vaší radu, jak vaříte polévku vy nepotřebuji. (A cibuli do vývarů většinou nedávám, protože vařenou cibuli nesnáším. Ale to je moje věc, to není vaše starost.)
2) Recept jsem kdysi získala buď z nějakého časopisu nebo od někoho známého - a bylo tam výslovně uvedeno to, co jsem do receptu napsala.
3) Ale nikde jsem nenapsala, že vývar vylévám. Vy jste to někde četl? Určitě ne! Tak mi laskavě nepodsouvejte slova nebo věty, které jsem nepoužila. Myslím, že všichni ostatní recept pochopili. Recept se vám buď může líbit, nebo nelíbit. Pokud líbí, dobře. Pokud nelíbí, taky dobře, nejsme všichni stejní. Akdyž se vám recept nelíbí, napište konkrétně proč, nebo nepište třeba nic - jak je libo.
4) Já jsem se snažila na vaše komentáře odpovídat zdvořile. Ale vy zdvořilý moc nejste. Na vaše další výlevy špatné nálady (nebo co vás k těm podivným komentům vede?) nebudu už odpovídat, nejsou konstruktivní ani přínosné. Chcete dělat chytráka, ale tentokrát se vám to moc nepovedlo. Ono označit jakoukoliv ženu, mladou nebo starou jako "slepici" nebo "blondýnu" je přinejmenším nevychovanost. A vy o tom napíšete, že vám to přišlo vtipné?
Zdravím a přeji hezký den!
Za tu slepici se omlouvám, přišla mi k receptu stylovější než např. blondýna
No, asi nejen já bych si s vývarem poradil, ale opravdu si myslím, že nevyužít "vodu" po uvaření k dalšímu použití a posléze v komentáři víceméně podtrhnout, že vývar z hodin vařené slepice je vlastně nepoužitelný (" já vývar ze slepice nevařím se třemi cibulemi.") ale, při vší úctě k autorce, tento způsob zdá se mi poněkud nešťastným...
Buď jsem slepá, nebo blbá, nebo nevím....ale nikde jsem nenašla nic o tom, že by se vývar ze slepice nepoužil dále...to se snad nemusí uvést - něco jako " vývar nevylejeme a uděláme z něj polévku"