Studená tatarská slepice - salát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 082 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,29 g |
Tuky | 144,87 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 70,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2019 19:46
15. 5. 2019 19:00
21. 4. 2019 15:13
1) Je mi už 77 let, vývarů jsem uvařila pravděpodobně víc než vy. A dobrých. Vaší radu, jak vaříte polévku vy nepotřebuji. (A cibuli do vývarů většinou nedávám, protože vařenou cibuli nesnáším. Ale to je moje věc, to není vaše starost.)
2) Recept jsem kdysi získala buď z nějakého časopisu nebo od někoho známého - a bylo tam výslovně uvedeno to, co jsem do receptu napsala.
3) Ale nikde jsem nenapsala, že vývar vylévám. Vy jste to někde četl? Určitě ne! Tak mi laskavě nepodsouvejte slova nebo věty, které jsem nepoužila. Myslím, že všichni ostatní recept pochopili. Recept se vám buď může líbit, nebo nelíbit. Pokud líbí, dobře. Pokud nelíbí, taky dobře, nejsme všichni stejní. Akdyž se vám recept nelíbí, napište konkrétně proč, nebo nepište třeba nic - jak je libo.
4) Já jsem se snažila na vaše komentáře odpovídat zdvořile. Ale vy zdvořilý moc nejste. Na vaše další výlevy špatné nálady (nebo co vás k těm podivným komentům vede?) nebudu už odpovídat, nejsou konstruktivní ani přínosné. Chcete dělat chytráka, ale tentokrát se vám to moc nepovedlo. Ono označit jakoukoliv ženu, mladou nebo starou jako "slepici" nebo "blondýnu" je přinejmenším nevychovanost. A vy o tom napíšete, že vám to přišlo vtipné?
Zdravím a přeji hezký den!
21. 4. 2019 10:40
Buď jsem slepá, nebo blbá, nebo nevím....ale nikde jsem nenašla nic o tom, že by se vývar ze slepice nepoužil dále...to se snad nemusí uvést - něco jako " vývar nevylejeme a uděláme z něj polévku"
21. 4. 2019 10:02
21. 4. 2019 00:06
Za tu slepici se omlouvám, přišla mi k receptu stylovější než např. blondýna
No, asi nejen já bych si s vývarem poradil, ale opravdu si myslím, že nevyužít "vodu" po uvaření k dalšímu použití a posléze v komentáři víceméně podtrhnout, že vývar z hodin vařené slepice je vlastně nepoužitelný (" já vývar ze slepice nevařím se třemi cibulemi.") ale, při vší úctě k autorce, tento způsob zdá se mi poněkud nešťastným...
20. 4. 2019 22:46
20. 4. 2019 22:45
20. 4. 2019 22:41
20. 4. 2019 22:33
20. 4. 2019 22:31
20. 4. 2019 22:29
20. 4. 2019 22:26
20. 4. 2019 22:13
20. 4. 2019 22:04
Původně jsem chtěl navázat na kolegyni, která pod jiným slepičím rcp uvedla: " poznam ludi, co maso z polievky vyhadzuju. Je mi to nepochopitelne,..."
Ale tady je to patrně opačně.
Představte si čerstvě začepenou slepici (se zanedbanou kuchyňskou výchovou), kterak manžovi udělá zde tento salát a...
...a vývar podrobí kanalýze
MamlajdaD:
3 cibule, 2 mrkve, 1 petržel, 1/2 celeru + divoké koření je na dvoukilovou slepici tak akorát
Z postupu jsem usuzoval, že takový vzácný vývar z celého ptáka se dál použije jak kuchařské zákony kážou nám (někteří by salát sezobli na Silvestra a vývarem by se léčili na Nový rok ale po vašem komentáři to opravdu, ale opravdu vypadá všelijak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 33 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: slepice recepty slepice salát recept divoké slepice 4 language:cs slepice na sldkokyselých paprikách salát z vařené slepice slepice jako salát salát ze slepice recept salát ze slepice recept salat že slepice salat se slepice majonézou recept slepice varena slepice
Suroviny: slepice, sůl, pepř, cibule, majolka, šlehačka, okurky sterilované, mandle, hořčice, jablko, cukr
Studená tatarská slepice - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RArw
24 názorů