Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 526 kJ / 1 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,97 g |
Tuky | 78,17 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Moje poznámka
Šlehaný vepřový řízek se smetanou a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5rV
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 3 minutami
Grilovaná krkovička
Merylas před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 1 hodinou
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 2 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 3 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 3 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 3 hodinami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 3 hodinami
Tématické fráze:
slehany mlety řízek,
dietní sekany vepřový rizek,
slehane rizky,
vepřový řízek se sýrem,
syrove veprove rizky,
pečené vepřové řízky se smetanou,
řízek z mletého kuřecího se se sýrem a se smetanou,
šlehaný řízek s mletého masa,
holandsky vepřový řízek,
řízek z mletého masa se sýrem,
řízky se sýrem z mletého vepřového masa,
vepřové řízky se strouhanym se syrem,
maso obalíme ve vejci se smetenou a sýrem,
jak udělat šťavnatý mletý řízek,
veprovy rizek ze sýrem,
pečené rizky se smetanou a sýrem,
mleté řízky na smetaně,
co udělat z tvrdým řízkem,
slehany brambory,
šťavnatý mletý řízek ze se se sýrem
Suroviny:
plec vepřová,
smetana,
sýr hermelín,
sýr gouda,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá,
petrželka,
mouka,
vejce,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (22)
moc děkuji za odpověď a hlavně rady
Dej(te) vědět,jak to dopadlo.
Dobrou chuť
Jde to a zkusil jsem na vlastní hu..(tedy ústa).Jen jsem šišku zabalil do alobalu,dal péct v uzavřeném pekáči asi 45 min.na 180 °C,odkryl,oddělal alobal a dopékal na kůrčičku.Šťáva se udržela.Popř.potírám po odkrytí alobalu rozšlehaným vajíčkem.
Zdenek.
Dala jsem jen goudu ,muž Hermelín nejí .
Rozhodně nebyly naposled .Pro mě je mika59 jistotou, která nezklame
DÍKY
Ponorný mixer, zvaný též "tyčák" znám a mám už několikátý
Když ho ale pověřím, že aby zpracoval dohladka půl kila mletého masa a POUZE půl kelímku smetany, tak ve směsi akorát dělá otvory podle svého průměru a v podstatě pracuje pouze jako jakési kulaté šťouchadlo s motorem, v tomto případě takřka zbytečným...
No, asi máte výkonnější udělátko, že