Podzimní moučník s vůní perníku
Hrušky se v naší kuchyni těší velké oblibě, zejména pak ve sladké kuchyni. Jednoduché a chutné moučníky oceníme na všední den, ale i v případě, že se blíží nečekaná návštěva. Pohostěte je třeba tímto podzimním moučníkem s vůní perníku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 191 kJ / 5 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,82 g |
Tuky | 202,14 g |
Vláknina | 62,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 665,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní moučník s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GlJr
Moje poznámka
Podzimní moučník s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GlJr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový krém
blanka12 před 1 minutou
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 3 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 13 hodinami
Tématické fráze:
moučník perníkový,
perník do studené trouby,
perníkový moučník,
fikovo-datlový moucnik,
moucnik na stredu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
sůl,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
ořechy vlašské,
olej,
rum,
prášek do pečiva,
skořice,
perník,
jablko,
hruška,
máslo
Komentáře (5)