Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 751 kJ / 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,31 g |
Tuky | 15,82 g |
Vláknina | 4,39 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 43,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z vepřových kostí s vaječným kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/95wP
Moje poznámka
Polévka z vepřových kostí s vaječným kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/95wP
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 11 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 6 hodinami
Domácí lečo
Jirkan72 před 6 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 7 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 8 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 9 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 9 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 10 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 10 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřová polévka,
vepřový vývar s kapáním,
polévka z vepřových kostí,
polévka z vepřové kosti,
vepřová polevka s kapaním,
kalna vepřova polevka,
kolik kostí na polévku,
vepřové kapaní se zeleninou,
jak se dělá polévka s kapáním
Suroviny:
kosti vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
kapustičky,
celer řapíkatý,
květák mražený,
mrkvičky,
brokolice mražená,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
petrželka,
vejce,
mouka polohrubá,
voda,
sůl
Komentáře (14)
dobrý a srozumitelný receptík i pro začátečníky. V mém okolí je jich také pár a jsou rádí nza každý zajímavý recept a tedy neen co nakoupit ale i jak navařit.
Protože podobnou polévku dělám často, jen do toho kapání dávám trochu podravky a nebo kuchárku. Noky nejsou jen ,,mouka,, ale i chuťově a pohledově zajímavé. Zkuste a dejte vědět.
A jistě zkušení vědí, že je jedinečné dávat koření do toho nerez sítečka, tak jen pro ty začínající kucharíky a kuchařinky.
Jo, a raději na pořádný vývar používám kolíno nebo žebra či křížové kosti. Je tam více masa a chuť je lépe masová, nikoliv jen ,,kosťová,, .
,,TOŠ TAK,,
( No a nebo ...
(asi by to chtělo změnit slovosled, že
No, čertví kolik hmotní krabička kostí...