Pirožky plněné brynzou se zelím

mersy Kuchařka: mersy

Těstoviny 6 názorů

Suroviny

Těsto:
500 g polohrubé mouky
1 vejce
1,5 kávové lžičky soli
200 ml vlažné vody
Náplň:
4 uvařené brambory ve slupce - nastrouhané na jemno
200 g brynzy
trocha na kostičky nakrájené anglické slaniny(nemusí být)
Osmažená cibulka s anglickou slaninou na polití
1 sklenice sterilovaného zelí
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme zelí klasickým způsobem.

  2. V míse si zpracujeme těsto.

  3. Vykrajujeme tvořítkem kolečka, plníme náplní z brambor a brynzy.

  4. Vaříme v osolené vodě 8 minut. Podáváme s uvařeným zelím. Polijeme anglickou slaninou s osmaženou cibulkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pirožky plněné brynzou se zelím

Tématické fráze: pirohy se zelim pirohy plnene bryndzou pirohy plněné brynzou plněne pirohy recepty na pirohy se zelím pirohy plněné brambory recept na plněné pirohy pirožky s brinzou plněné pirožky pirohy s bryndzou pirošky pirohy se zelím recept pirohy plněné zelím pirohy plněné recepty z brynzy pirohy s brynzou pirohy plnene brinzou recept pirožky plněné pirohy recept pirožky

Zapomněl/a jsem heslo