Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou zeleninu nakrájíme na plátky, v míse smícháme s olejem a kořením.
Krok 2: Upečeme do křupava. Osolíme. Podáváme s pěnou.
Krok 3: Ušleháme smetanu a smícháme s nastrouhaným sýrem a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Moje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Nejnovější recepty
Grilované rybí souvlaki
Přidáno před 9 hodinami
Plněné bramborové placky z kaše
Přidáno před 10 hodinami
Koláč s cuketovou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapří hranolky s pučálkou
Přidáno před 11 hodinami
Celerové nugety se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Galetka s rajčaty a brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejluxusnější křídla v mém životě
mikrogen před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Venduse před 3 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Sonisko před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 3 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
MiskaM před 4 hodinami
Mleté maso zapečené s růžičkovou kapustou
Pepajz před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Pecenesele před 7 hodinami
Čokoládové trubičky
vyletalovajana před 7 hodinami
Cuketový perník
LucieBrabcova před 7 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 7 hodinami
Tématické fráze:
kureci nudlicky s rokforovou omackou,
kuřecí nudličky na česneku s rokfórovou omáčkou,
recept na kuřecí v červeném oleji s rokforovou omáčkou,
pečený mix,
jídlo pene,
kuřecí s rokforovou omáčka recept,
brambory pečene s pěnou,
pečena zelenina mix,
dip na pečenou zeleninu,
pečené batáty s pěnou,
dip k pečené zelenině,
testoviny s rokforovou omáčkou,
recept dip k zelenině,
dip z pečeného lilku,
dip z peceneho lilku recept
Suroviny:
brambory,
batáty,
cuketa,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
česnek,
sůl,
koření,
roquefort,
smetana ke šlehání,
tatarská omáčka
Komentáře (17)