Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 345 kJ / 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,86 g |
Tuky | 13,54 g |
Vláknina | 2,33 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 6,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle mírně osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku se zeleninou.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky (přílišné tučné okrájíme) a přidáme do hrnce spolu s vodou a kořením. Přikryjeme a necháme asi 2 hodiny dusit. Dle chuti můžeme osolit.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Zveřejněno 9. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Moje poznámka
Gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKVq
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule šalotka,
mrkev,
petržel,
máslo,
bobkový list,
ocet,
voda,
koření provensálské
Komentáře (8)
No ale jak autorka nepatří mezi mé favoritky, tak tohle se mi líbí - čisté chutě, je už na každém, jestli místo provensálského koření nezvolí majoránku ( to bych asi zvolila já) nebo tymián....ale dobré to bude určitě....ta lžíce v misce
No a proč ne?