Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulový míchaný salát

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie436 kJ /
104 kcal
Bílkoviny2,94 g
Tuky0,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy19,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěnou cibuli a okurku nakrájíme na tenká kolečka nebo měsíčky. Rajčátka překrojíme na polovinu. Krok 2: Smícháme vodu s omáčkou a podle chuti přidáme cukr, sůl, ocet a olej. Krok 3: Vše smícháme dohromady a necháme uležet. Cibule ztratí svou palčivost a zůstane křupavá. Krok 4: Výborné ke grilovanému masu, nebo jen tak jako lehká večeře.

TIP: Cibule v kuchyni - rady a oblíbené recepty

Zveřejněno 8. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulový míchaný salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PE9l

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulový míchaný salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PE9l

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

keltika: Krásná zpráva..děkuji za ni..:-K:-K

super recept, cibuli jsem v sítku prolila vroucí vodou, zůstane křupavá, ztratí takovou tu silnou palčivost, protože jsem spěchala, a nebyl čas aby salátek odležel. :yes: když už nečekaná návštěva stojí u dveří :-)

Miladko,parádní recept:-):yes:

Takže Mileno :-). Udělala jsem si tvůj salátek, je skvělý, všimla jsem si, že tam správně měla být čili omáčka, tak jsem ji dala místo té sojovky. No a dala jsem si to k rýži s rajčaty a lilkem od Chathllen :-)

Jana Remkova: jojo, snažím se :-D:-D

mika59: :-D:-D:-D tak vidíš :-D

dělám bez sojovky, zkusím ji tam tedy přidat

spagetka: Laděnko omlouvám se, opravila jsem to, to je chilli omáčka. Ale ani ta sojová nemusí být špatná. Příště vyzkouším. Nevím jak se mi to podařilo zaměnit.:-(

Jo a co se týká "diskuze" já autora vidím, Mileno:-8

Já ikdybych nakrásně nechtěla, ty jedna babo, musím se u každého, nebo téměř každého tvého receptu zastavit. Opět máš ode mne palec hore. To nemá chybuuuu!!!

Jana Remkova: :-p:-p::-K:-K:-K

Tématické fráze:
cibulový salat, cibulový salát k masu, cibulový salát recept, recepty z cibule, saláty z cibule, míchaný salát s rýží

Suroviny:
cibule, kukuřice, rajče cherry, okurka salátová, voda, omáčka chilli sladká, sůl, cukr, ocet, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu