Pečený srnčí hřbet
Na podzim v období lovecké sezony je k mání ta nejčerstvější zvěřina. Dopřejte si i vy výjimečný chuťový zážitek! Kromě toho, že je zvěřina zdravá, je navíc velmi chutná. Podle tohoto podrobného návodu jí zajisté snadno připravíte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 223 kJ / 1 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,24 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Moje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Nejnovější recepty
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 11 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno 21. 7. 2025 16:05:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 21 minutami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 22 minutami
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 1 hodinou
Pikantní gulášek na barevných paprikách
HankaHK před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Freziee před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka
ilonkakulisek před 2 hodinami
Cuketové lívance na slano
Davis před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
pohlodek před 3 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 3 hodinami
Rohlíky jak kupované
gasparicsova před 3 hodinami
Suroviny:
hřbet srnčí,
olej olivový,
šťáva citronová,
jalovčinky,
koření hřebíček,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
máslo,
víno červené,
vývar masový,
cibule šalotka,
mrkev,
smetana zakysaná
Komentáře (8)
Čta suroviny a postup jsem si říkal totéž, tedy skoro totéž - nyní více než často používám chuťově bezpohlavní
No domnívám se, že EVOO je uveden spíše z důvodu nějakým způsobem ozvláštnit běžný rcp
Ááá nééébo se jiného oleje nedostávalo, že
Mimochodem - "svíčková" ze srnčího je fakt "gastroporno", kdo nezkusil tak se šidí o úžasný zážitek....