Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 609 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,73 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 380,75 g |
Postup přípravy
Na pánvi jsem na sádle dala smažit cibuli, přidala kmín a ke konci nechala rozvonět česnek. Krok 3: Uvařené brambory jsem rozmačkala šťouchadlem, osolila a polila rozpuštěným máslem. Na ně jsem dala párance a ty jsem polila osmaženou cibulí s česnekem. Pak jsem na rozdrobila brynzu a nakonec vše přelila osmaženou slaninou na zbytku másla. Posypala natí.
Zveřejněno 11. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Moje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
TondaS před 13 minutami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 29 minutami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 36 minutami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 51 minutami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 52 minutami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 53 minutami
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 2 hodinami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 2 hodinami
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 2 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
voda,
mouka,
brambory rané,
slanina,
cibule,
česnek,
máslo,
brynza,
kmín celý,
cibule lahůdková
Komentáře (7)
Na priloženom videu vidno, akým spôsobom sa cesto má párať.https://akosatorobi.zoznam.sk/video/3421/drevoruba...
Je dobré, že takéto recepty neupadnú do zabudnutia.