Rajčatová omáčka s paprikami
Tato omáčka je plná čerstvých rajčat a šťavnatých paprik, které dohromady tvoří bohatou a aromatickou chuť. Ideální pro těstoviny, maso nebo jako základ pro další pokrmy. Připravte si tuto snadnou a chutnou omáčku a dopřejte si pravou středomořskou atmosféru přímo u vás doma.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 007 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,21 g |
Tuky | 7,67 g |
Vláknina | 62,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 223,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1JJR
Moje poznámka
Rajčatová omáčka s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1JJR
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 6 minutami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 12 minutami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 29 minutami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 47 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 2 hodinami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 4 hodinami
Suroviny:
rajče,
paprika,
cibule,
česnek,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
ocet,
cukr krystal,
sůl
Komentáře (3)