Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 723 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,59 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7A6
Moje poznámka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7A6
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 11 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 14 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 25 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 31 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
vývar kuřecí,
cibulka lahůdková,
mrkev strouhaná,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
prsa kuřecí,
psyllium,
ocet rýžový,
omáčka worcesterová,
olej slunečnicový,
vejce,
ocet
Komentáře (21)
Forma receptů je zde daná, kdo chce být součástí komunity, koukne, jak na to a přizpůsobí se. - To je vše a vše je mimo recept, nepatří k němu. Chcete-li, můžete si založit diskuzi a povídat si tam.
Nevím co vám na názvech receptů přijde nesmyslné. "Čínská sladkokyselá pálivá polévka (Dělená strava podle LK - zvířata)" jsou tam potřebný informace - Co to je, kam se to řadí a zařazení mezi rostlinnou a živočišnou skupinu) to je naprosto normální název, chcete třeba aby tam byl název "Pálivá polívka po čínsku"? I normálního člověka když potkáte na ulici a čte si nějaký článek, tak proč si čte třeba zrovna téma, o které by normálně ani okem nezavadil?
Protože ho zaujal název a když vás zaujme název, má autor z poloviny vyhráno.
No ohledně toho kvanta receptů které tu autor/ka přidává, tak pokud nemá tolik času přidávat recepty postupně například každý den jeden, tak prostě jen vynahrazuje dny, kdy na to čas nebyl. (Vím že to není nejlepší příklad, ale třeba vemte si, že milujete ježdění na kole, každý den si uděláte krátký výlet na 10 kilometrů, ale třeba 2 dny na to mít čas nebudete a bude vás to hodně mrzet, vy by jste si to nevynahradil/la a neudělala si větší výlet? Já osobně tedy ano.)
A pokud vím tak ty "kecy" o totáči či jiné politické straně tu zakázané či omezené nejsou, takže hold your horses, ok
1. Nepíši že někoho urážíte, jen že poučujete.
2. Chápu že moderátoři tu odvádí kus práce, ale to že tady ve dvou slovech použitá majuskula (velké písmeno) není po gramatické ani češtinářské stránce špatně a nedá se počítat jako chyba, to je asi tak všechno co vám k tomu řeknu.
3. Otázku "proč zrovna v těchto dvou slovech jsou použita velká písmena" neházejte na mou osobu, nevidím autorovi/ce do hlavy, takže nevím jaký byl důvod aby to tak bylo napsáno, jen hádám a uvažuji nad tím proč by to tak může být...
Ano - obtěžuje mne, že nerespektujete nic - nesmyslné názvy receptů znemožňují obvyklé funkce webu - k čemukoli se přiřadí recepty úplně mimo jen díky závorce v názvu....A obtěžuje mne otevřít TOPky a vypadne na mne dalších X receptů od jednoho autora a nic jiného...
A věřím, že nejenom mne....
A ty kecy o totáči si nechte laskavě od cesty....