Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 840 kJ / 1 396 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,19 g |
| Tuky | 42,96 g |
| Vláknina | 5,71 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 44,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Moje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 4 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 7 minutami
Perníčky
horakova654 před 32 minutami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 50 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 1 hodinou
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl mořská,
cibule šalotka,
česnek,
kmín celý,
olej,
škrob,
pivo černé
Komentáře (5)
...tedy až na ten škrob, že
Nééé že by mi vadil jako takový..., občas (především v "číně") ho také používám
Ale zde popsaný způsob zdá se mi býti poněkud podivným: "... a za neustálého míchání přidáme škrob a metličkou zahustíme. (Škrob má tendenci jednak dělat hrudky,..."
No, bodejť by nedělal hrudky
Není přece nic jednoduššího než škrob rozmíchat (rozqedlat, protřepat v zavařovačce s deklem) v troše S T U D E N É
Já mám k pečení pečeně tak trochu respekt, vysušit ji není velký problém... ale tady včetně zatáhnutí na pánvi a konečného vydýchání ve vypnuté troubě se mi recept líbí