Dobrý guláš bez míchání
Dlouhé pečení guláše v troubě nám zajistí, že se maso dokonale provaří a změkne. Přísady a příchutě, které máme v guláši rádi si tam samozřejmě můžeme rovněž přidat. A nejlépe chutná s chlebem.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 435 kJ / 1 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,84 g |
Tuky | 14,70 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Moje poznámka
Dobrý guláš bez míchání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ozyj
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
dobry recept na gulás,
kolik je jedna polévková lžíce mlete papriky,
pečeme guláš,
pečený guláš bez michani
Suroviny:
cibule,
paprika sušená sladká,
masox hovězí,
solamyl,
kližka hovězí,
paprika sušená sladká,
voda,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
majoránka,
česnek
Komentáře (8)