Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 556 kJ / 3 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,85 g |
Tuky | 208,57 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 365 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 349,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracovat hladké těsto a nechat odpočinout, nejméně 12 hodin v chladu.
Krok 2: Náplň: tvaroh, žloutek, 1 pudink a cukr smícháme.
Krok 3: Višně vypeckujeme, i se šťávou a skořicí svaříme, přidáme pudink a mícháme do zhoustnutí. Dle chuti dosladíme.
Krok 4: Těsto vyválet, rozřezat na 4 pásy a ty poskládat na sebe. Rozdělit na půl, vyválet plát, potřít tvarohovou náplní, na ni nanést višňovou náplň, zavinout, potřít vajíčkem a upéct do zlatova.
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdl s tvarohem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zl4Y
Moje poznámka
Štrúdl s tvarohem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zl4Y
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 1 hodinou
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 5 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
závin s tvarohem a višnemi,
tvarohový zavin s višněmi,
višňový štrúdl,
závin s višněmi,
tvarohový štrůdl s višněmi,
visnovy strudl s tvarohem,
listový závin s tvarohem a višněmi,
listové těsto s višněmi,
tvarohový zavin z listového těsta s visnemi,
tvarohovy strudl s visnema,
listové těsto s tvarohem a višněmi,
štrúdl s tvarohem,
tvarohovo višňový štrůdl,
štrůdl s višní,
štrůdls kupovaneho testa,
tvarohovo visnovy zavin,
pudinkový závin s višněmi a pudinkem,
závin s višněmi a tvarohem,
závin s visnemi a s pudinkem,
višně recepty
Suroviny:
mouka,
tuk hera,
smetana zakysaná,
ocet,
sůl,
tvaroh,
žloutek,
pudink vanilkový,
cukr,
kompot višňový,
skořice
Komentáře (6)
No, ale ta správná zábava měla teprve nastat
Abych se nepaplal s nanášením tvarohu lžící, tak obvykle používám sáček se špičkou 8mm
Chybička se vloudila:
Zatímco single rozinky se přes špičku podařilo protlačit, tak těm spárovaným či těm ala švédská trojka se přes špičku nechtělo a nechtělo...