Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 546 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,22 g |
Tuky | 78,28 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 31,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Moje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 9 minutami
Kuře na paprice
Kajkajak před 27 minutami
Tažený štrúdl
Majkaa před 31 minutami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 37 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Prakva před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 3 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 4 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
vývar hovězí,
cibule,
špek,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
mouka,
sádlo,
kmín celý,
paprika čerstvá červená,
pepř
Komentáře (45)
Tvůj recept není o nic lepší ani horší než ostatní - dle mne zlatý střed.
O tom, jestli do "segedínu" patří či nepatří smetana, jestli zahušťovat a jak, o tom lze diskutovat donekonečna....Najdou se i recepty s přidáním česneku, bobku, nového koření, oregana, aj Masox jsem našla, atd.,jo...Prostě "segoš" je maso, paprika, zelí....a pak dle autora:omg: Maďar asi kouká...:omg:
Je to prostě SEGEDÍN....Szekely gulyas ze kterého segedín nějakou přesmyčkou vznikl, je - jak píše Dajda - perkelt + zelí. Mmch doporučuji vyzkoušet
A k dalším připomínkám - filozofie webu je jasná, segedín po stopadesátédeváté ano...