Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 385 kJ / 1 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,00 g |
Tuky | 13,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Moje poznámka
Chlapský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7MR
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění guláše,
zahušťování chlebem,
zahuštění guláše chlebem,
zahušťování guláše chlebem,
zahušťování guláše,
guláš zahuštěný chlebem,
jak zahustit gulas chlebem,
hovězí guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění chlebem,
jak zahustit gulas,
hovezi gulas zahusteny bramborem,
zahušťení omáčky chlebem,
vepřový guláš zahuštěný chlebem,
zahuštění hovězího guláše,
hovězí guláš zahuštění,
guláš zahuštění,
zahustovani bramborou,
zahušťování omáček chlebem,
zahustovani gulasu chlebem,
zahustovani bramborem
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
feferonka,
mouka hladká,
sůl,
brambory
Komentáře (7)