Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,32 g |
Tuky | 17,06 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 10,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
Moje poznámka
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 17 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 2 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 8 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 10 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 11 hodinami
Bublanina
alenalentz před 12 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 13 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 14 hodinami
Tématické fráze:
siven americký recept,
pstruh na slanině s nivou,
pstruh s nivou,
siven recept,
siven recepty,
plněný pstruh nivou,
siven americký recepty,
pstruh se slaninou a nivou recept,
pstruh plněný nivou,
recept na sivena amerického,
pstruh plněný s nivou,
příprava sivena amerického,
ryba s nivou a anglickou,
recept na siven americký,
pečený pstruh plněný nivou,
recept siven americky,
štika na slanině s nivou,
siven rybi,
zampiony plnene nivou a obalene ve slanine,
štika plněná nivou
Suroviny:
siven,
sůl mořská,
citron,
česnek,
sýr niva,
slanina anglická,
máslo,
olej olivový
Komentáře (25)
Ryby mám rád a není než nad dobře udělanou rybku
Kdysi jsem pozval mladé do, v té době asi v Ol. nejlepší, restaurace http://www.entree-restaurant.cz/o-restauraci.html
V odkazu m. j. stojí: každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Vše bylo OK.
Nezatracuji např. "popel z borovicových jehlic"... ale především nezapomenu na Kapra na černo!
Předložili mi cosi už od pohledu odpudivé (ale která rybka se na vás bude z talíře křenit, že) v jakési kolomazi. Vonělo to lépe než vypadalo... Říkám si, vypadá to divně, ale to zvládneš... Tedy až do okamžiku, kdy se ke mně zákeřně přitočil číšník s omáčníkem! Stačil jsem jen vyhrknout "Co je to tady, probůh, cítit?!!!" a ta kreatura na talíři byla polita KEFÍREM z omáčníku
Od té doby když se někde mihne, jinak sympatický, Forejt tak mám po náladě...
No a teď když si chceme naplno vychutnat nezapomenutelné gastronomické zážitky, tak jezdíme do Přerova, do Brna nebo do Zlína
***
Dnes v tisku, od dalšího guru, rcp na "Siven s kysaným zelí a koprem"
I rozproudila se u nás debata...
Paní casinová prý že to uvaří...
Ale ona toho naslibuje...
No, uvidí se, že
Snad jen, že jeden siven by u nás byl jen na jednu porci, jsme prostě ryboví
Posílám bod