Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 39 536 kJ / 9 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,86 g |
| Tuky | 434,15 g |
| Vláknina | 81,83 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 1 108,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Moje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na pravý valašský frgál,
pravý valašský frgál recept,
pravy valassky frgal,
recept na pravý tvarohový frgál,
pravé valašské frgály recept,
frgál recept,
pravé valašské frgále recept,
recept na frgál,
jednoduchý frgál,
valasský frgál,
recept na valašský frgál,
valašský frgál recept,
forma na frgál,
frgály recept,
pravé valašské frgály,
pravy valasky frgal,
nejlepší frgale,
tvaroh na frgal,
jednoduché frgály,
recepty frgále
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
sádlo,
žloutek,
kůra citronová,
cukr krupice,
droždí,
kvásek,
mák mletý,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum,
cukr krupice,
mléko,
skořice,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
mléko,
rozinky,
povidla švestková,
rum,
perník,
žmolenka,
mouka,
cukr krupice,
máslo,
máslo,
rum
Komentáře (18)
V SUROVINÁCH stojí psáno:
"Náplně - pamatujte, že musí být jednou takové množství, než těsta"
Relativně je to prkotina, všichni víme wcg
Nikdy ale nevíte zda se na pečení nevrhne matematický génius, ale po přečtení výše uvedeného mu praskne hlava protože mu to nepobere
No, s podobným zadáním by si neporadil ani slovutný A. Einstein
Přidávám fotku.
Ba ne, toto není můj rcp
No, dělám cosi podobného - povidlového, navíc tvarohem plněného
https://www.labuznik.cz/detail-fotky/?imageId=2687...
Máte pravdu
No, částečně...
Nebo snad znáte někoho, kdo napřed suší hrušky, aby je posléze rozvařil a napaplal na koláč
(mrkněte se, co jsou to "hruškovými povidla"
***
masorad:
Já taky