Rychlé hovězí plátky s udon nudlemi
Šťavnaté hovězí plátky s udon nudlemi, doplněné restovanou barevnou zeleninou s nádechem Asie. Skvělých výsledků dosáhnete použitím wok pánve a metodou stir-fry, která je pro asijskou kuchyni typická.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 167 kJ / 518 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 59,62 g | 
| Tuky | 25,83 g | 
| Vláknina | 4,07 g | 
| Cholesterol | 118 mg | 
| Sodík | 1,80 g | 
| Sůl | 4,25 g | 
| Sacharidy | 10,48 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rychlé hovězí plátky s udon nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dy8A
Moje poznámka
					
				
Rychlé hovězí plátky s udon nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dy8A
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 4 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 43 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 43 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 48 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							zázvor, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bambusové výhonky, 
						
						
							olej, 
						
						
							sojová omáčka světlá, 
						
						
							omáčka sojová tmavá, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							škrob, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							chilli paprika čerstvá, 
						
						
							nudle
						
					
	
			
	
	
Komentáře (13)
No, možná tak pro piraně
No, když už se oháníte asijskými recepty, tak se jich držte
Podle postupu, tedy délky tepelné úpravy, to UŽ nebude měkké, ale ani to JEŠTĚ nebude měkké
Napřed jsem vám dal palec hore, protože s rychlou hovězinou mívám podobné problémy
Posléze jsem si rcp několikrát přečetl a soudím, že klíčová je věta "maso nakrájené na plátky velikosti soust,"
A proč?
No přece proto, že aby se to nemuselo kousat, že
Ale já se s hovězím masem v minutkove úpravě nějak míjím....proste to neumím