Frankfurtská polévka s fazolemi
Klasickou frankfurtskou polévku zná snad každý z nás, vyzkoušejte ji ale obměnit přidáním fazolí z konzervy. Její chuť tak získá nový rozměr a polévka ještě lépe zasytí a zahřeje. Příprava vám nezabere moc času a není nijak složitá.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 424 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,80 g |
Tuky | 66,89 g |
Vláknina | 12,98 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 64,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3DM
Moje poznámka
Frankfurtská polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3DM
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 6 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 44 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 51 minutami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 54 minutami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 57 minutami
Třešňový nákyp
evoule před 3 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 4 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 4 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 6 hodinami
Suroviny:
párky,
fazole bílé,
cibule,
brambory,
česnek,
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar masový,
libeček,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (20)