Pikantní plátky krkovičky
Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k tomu skvěle ladí z vývaru připravená rajčatová pikantní omáčka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 969 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 136,11 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 34,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
Moje poznámka
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 47 minutami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 2 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 2 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 3 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 4 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 4 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
sádlo,
slanina,
protlak rajčatový,
vývar masový,
olej
Komentáře (12)
Ale
Já jako obvykle uchylne s bramborovou kaší nebo lehce stouchnutymi brambory.