Postup přípravy
Krok 1: Na talíř rozprostřeme mozzarelu, rajčata a bazalku.
Krok 2: Osolíme, opepříme a zakápneme balzamicem a olivovým olejem.
Rychlé, chutné.
Rychlé, chutné.
Zveřejněno 3. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Moje poznámka
Italské Caprese
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW2R
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 15 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 21 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 25 minutami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Margot kuličky
Junys před 11 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 11 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 12 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 14 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 14 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
italský salát caprese,
italské recepty z rajčat,
capréze,
italske recepty,
italské recepty na rajče,
caprese recept,
italské předkrmy recepty,
italské předkrmy,
babicovy dobroty 3.11.2012,
salát capréze,
zapečené capreze,
zapecene kaprese,
recepty italské,
italské předkrmy z rajčat,
salát caprese,
italske recepty rychle,
italske capresse,
rychlé italské recepty,
caprese z rajčat,
italske kaprese
Suroviny:
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
balsamico,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (7)
...tož to stačí upravit rcp a následně nechat anihilovat, pak už bezpředmětné, komentáře
Italské
Balsamico
No, to je spíše caprese po česku, že